Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Η ταξική αξία της λαθρομετανάστευσης για την μικροαστολούμπεν «Αριστερά»



Είναι πολύ φυσικό οι  «ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ» λαθρεπιβάτες του Κομμουνιστικού κινήματος να κλίνουν με ευλαβική «ταξική» προσήλωση προς το μέρος των όποιων λαθρομεταναστών ….
Με τις εξωπραγματικές και συχνότατα εξωφρενικές πολιτικές τους θέσεις, πέρασαν μια ολοσχερώς άχαρη ζωή, αβάσταχτα πέτρινα χρόνια, υποκείμενοι στην αμέριστη περιφρόνηση της εργατικής μας τάξης …. Η Ελληνική εθνική εργατική τάξη δεν υπήρξε ποτέ ο φυσικός κοινωνικός χώρος για την πολιτική τους ανάπτυξη …. Κατανοώντας επιτέλους ότι έχαναν τζάμπα τα χρόνια τους, να κυνηγάνε τους εργάτες με το τουφέκι μπας και ρίξουν κανέναν και με το πολύ ψηστήρι καταφέρουν να τον εντάξουν  ως μέλος των πολιτικών τους οργανισμών ….. 
Μίσησαν βαθύτατα και ως τα μύχια της περίεργης ροζ ψυχής τους αυτήν την ανάγωγη εργατική τάξη, και όλο τον λαό που τόλμησε να μην τους ακολουθήσει στην οδό της «ταξικής» σωτηρίας ….. προτιμώντας τον δρόμο της καπιταλιστικής απώλειας ….  

Μέσα σε αυτήν την κατάσταση πολιτικής πενίας πέρασαν από τρείς μεταμορφώσεις μέχρι να οδηγηθούν στην σημερινή τέταρτη, τελική μορφή : Από τον «κομμουνισμό του στρατώνα», που εξέδιδαν ντιρεκτίβες μέσα από το κλειστό κουκούλι τους πέρασαν απευθείας στην «περεστρόικα», μεταμορφωμένοι σε ποικίλων ειδών πολύχρωμες αστικές πεταλούδες ….. Εκεί έγινε το «έλα να δεις» της παρδαλής ….. Από τους συνασπισμένους κεκέδες της συγκυβέρνησης της «κάθαρσης» του Μητσοτάκη …. Μέχρι τους τροτσκιστές ακόλουθους των «παιδιών του Οκτώβρη, Γκορμπατσόφ και Γέλτσιν» ….. Μετά «ήρθε ο χειμώνας ο κακός και σκόρπισε η τρελή παρέα» …. Κι όσοι δεν μπόρεσαν να την κάνουν σε πιο θερμά κλίματα κλείστηκαν στο καβούκι τους και το γύρισαν στον «καλογερίστικο κομμουνισμό» ….. Tέλος τρίτης μεταμόρφωσης …..
Βουτηγμένοι μέχρι το κόκκαλο σε κατάμαυρη ταξική απελπισία, έκαναν  μάγια, κι εξαπέλυαν  προφητικές κατάρες, ενίοτε σαν την κακιά μάγισσα …. Και ενίοτε σαν τον αγαθό γέροντα Παστίτσιο ….. Πουλούσαν και κάτι βιβλία σχετικά με την έλευση των έσχατων καιρών και τις μέρες  της Κρίσης ….. Στο τέλος κάτι τους βγήκε ……. Ο καιρός γαρ εγγύς …..
Διατελούντες σε θανατερή απελπισία, μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, μια αχτίδα ελπίδας πέρασε μέσα στα κατασκότεινα κελιά τους : Μιλιούνια άρχισαν να καταφθάνουν στην χώρα οι στρατιές των υποψήφιων πιστών … Αφροασιάτες λαθρομετανάστες, κάθε καρυδιάς καρύδι, ανεξιχνίαστης εθνικής και ταξικής προέλευσης και χωρίς ιδιαίτερα κοινά χαρακτηριστικά, πέρα από το σε συντριπτική πλειοψηφία ισλαμο-μουσουλμανικό θρήσκευμά τους  …..
Και ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν …. Οι «ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ» μας που ποτέ δεν πάλεψαν συστηματικά και επίμονα μέχρι τώρα για τα δικαιώματα και την ένταξη των τσιγγάνων που διαβιούν στην χώρα μας εδώ και 1200 χρόνια, μας την βγαίνουν τώρα ως δεινοί υπερασπιστές των λαθρομεταναστών που μας κουβαλάνε με τις καραβιές  οι δουλέμποροι του πολυεθνικού κεφαλαίου ….
Για τους «ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ» μας, που έζησαν μια ζωή με κόμματα αλλά χωρίς εργατική  τάξη, το κόμμα είναι το δεδομένο και η τάξη το ζητούμενο ….. Εξάλλου όπως λένε και οι ίδιοι, ο καθένας για λογαριασμό του … «το κόμμα είναι το παν» …. «ένα είναι το κόμμα» …. «χωρίς το κόμμα δεν γίνεται τίποτα» ….. Γι αυτούς δεν είναι το κόμμα που οφείλει να είναι εργαλείο της τάξης, αλλά η τάξη που οφείλει να γίνει ενεργούμενο του κόμματος …..

Ανεξάρτητα λοιπόν από την θέσεις  των Μαρξ – Έγκελς για το ποιές μπορούν και πρέπει να είναι οι σχέσεις των κομμουνιστών με την εργατική τάξη και πως «η απελευθέρωση της εργατικής τάξης είναι έργο της ίδιας της εργατικής τάξης», ανεξάρτητα από την ανάπτυξη που έκανε ο Στάλιν σε αυτές τις θέσεις, εξηγώντας πως η εργατική τάξη μπορεί να πραγματοποιήσει τον ιστορικό της ρόλο και χωρίς το κόμμα, αν και πιο δύσκολα, ανεξάρτητα  από τις μαρξιστικές θέσεις για τις κοινωνικές τάξεις και τους ορισμούς που έδωσαν οι κλασσικοί του μαρξισμού για τις τάξεις και την ΙΣΤΟΡΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ τους διαμόρφωση, ανεξάρτητα από την ταξική καταγωγή των λαθρομεταναστών από τις χώρες προέλευσης τους, ανεξάρτητα από τις δυνατότητες  η μη ενσωμάτωσής τους στην εγχώρια εργατική τάξη …. Κτλ …. Κτλ …. Οι σοφολογιότατοι «ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ» μας βρήκαν επιτέλους στο ανομοιογενές και ετερόκλιτο  λαθρομεταναστευτικό συνοθύλευμα  τον αντικοινωνικό πολτό από τον οποίον νομίζουν ότι θα μπορέσουν να συγκροτήσουν εκείνη την εργατική  τάξη που να ανταποκρίνεται στις κομματικές υποκειμενικές προσδοκίες τους, ξεχνώντας ότι οι τάξεις δεν προκύπτουν από τεχνητές συσσωματώσεις αλλά από μακροχρόνιες αντικειμενικές ιστορικές – κοινωνικές διεργασίες, έξω και πέρα από την υποκειμενική βούληση, συνείδηση, επιθυμίες και επιδιώξεις των όποιων ανθρώπων και κομμάτων ….
Οι λαθρεπιβάτες του κομμουνιστικού κινήματος έμπασαν από την πίσω πόρτα τους αντίστοιχους ταξικούς λαθρεπιβάτες, επιδιώκοντας να τους εντάξουν – θεωρητικά – στην εργατική τάξη …. Και καθοδηγώντας τους να πραγματοποιήσουν την «σοσιαλιστική» τους επανάσταση – πρακτικά !!!! ...  Λαθρεπιβάτες οι μεν του κομμουνιστικού κινήματος, λαθρεπιβάτες – ελέω των πρώτων - οι δε της εργατικής τάξης …. Και ως γνωστόν : Λαθραίος λαθραίο αεί πελάζει ….
Μόνο που με ένα τοιούτο μουσουλμανικό «προλεταριάτο», μάλλον περί ισλαμικής «επανάστασης» πρόκειται …. Εξ ου και η τελευταία και έσχατη τέταρτη μεταμόρφωση των «ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ» μας στον «σοσιαλισμό του μουφτή» …..  

Εδώ η πορεία ολοκληρώθηκε …. Από την διακυβέρνηση στον πρωταρχικό «κομμουνισμό του στρατώνα» που υπαγόταν στην διαμεσολάβηση της ντιρεκτίβας, περάσαμε στο ανώτατο στάδιο του «σοσιαλισμού του μουφτή», όπου η διακυβέρνηση θα διεξάγεται με φετφάδες ….. Μια θαυμάσια απόδειξη ότι ακόμα και ο κομμουνισμός θα έρθει σε πολύ σύντομο χρόνο, όπως μας το έλεγε και κάποιο από τα κόμματα των «ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ» μας – όνομα και μη χωριό – στις θέσεις για το 18ο συνέδριό τους …..
Αξίζει να σκεφτεί κανείς το τι θα έκανε η μικροαστολούμπεν «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ» …. Ταξικά ψωραλέα «ΑΡΙΣΤΕΡΑ» μας, χωρίς την ύπαρξη ταξικά ψωριάρηδων …..
Τι άλλωστε θα μπορούσε να κάνει χωρίς αυτούς …. Αφού γι αυτήν μόνο «αυτοί οι άνθρωποι ήταν μια κάποια λύσις» ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.